Vandaag een beetje treinellende. Maar dat laat ons niet tegenhouden! Zeg nog maar eens dat koken veel moeite kost, dit stond na een half uurke op tafel:
Het gaat zo:
- 'Vlinder' een kipfilet (dat is doorsnijden, maar niet tot op het einde, zodat je de kipfilet kan openleggen).
- Leg in de kipfilet wat bressaola (2 sneetjes ofzo) en wat mozarella, en vergeet niet te kruiden (mozarella is nogal flets: dus wat zout en peper) en wat verse basilicum toe te voegen.
- Plooi terug toe, en steek aan de rand een tandenstoker of twee, om alles bijeen te houden.
- Bakken in de pan (vergeet niet de buitenkant van de kip wat te kruiden), en eventueel verder garen in de oven (of in de pan, met een deksel op).
- Wij aten dat met pasta met kerstomaatjes door, en gebakken paprika bij (bak paprika in de pan, en voeg tijm, grof zout, peper, en een lekje balsamicoazijn toe tijdens het bakken).
Om half acht zat ik nog miserabel op de trein, om acht uur lag dit op ons bord :)
Smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten