zondag 25 maart 2012

Dag 185: koude schotel met zalm en garnaaltjes



 
We zetten hier de salade-trend door. Deze keer met garnaaltjes en gemarineerde voorgekookte zalm (gewoon gekocht in den Delhaize hoor).

Daarbij? Salade, avocado, tomaatjes,  ... en lekkere yoghurtsaus + krokant stokbrood.

Bert lust geen avocado, dus maakte ik een extraatje: tomaatjes uit de oven met krokant brood (met wat olie en kruiden onder de gril).

Hoe maak je dat? Zoals je zelf wil, er zijn zeker vele manieren om lekkere tomaatjes uit de oven te maken. Ik deed er deze keer een mengeling over van olijfolie, look, basilicum, lente-ui en bruine suiker. De oven moet niet al te hoog staan. Ik begon aan 100 graden, met de bedoeling er ovengedroogde tomaten van te maken, maar uiteindelijk was het geduld op, en voerde ik de temperatuur toch op richting de 170 graden.

En toen waren we het beu om te wachten, en hebben we de tomaatjes wat vroeger dan voorzien uit de oven gehaald.

En lekker hoor:



Njam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten