Vanavond een Italiaanse avond, afgesloten met zeer niet-Italiaanse slagroomsoesjes.
Eerst een klassieker, die je hier op de blog al een paar keer kan vinden, de schotel antipasti, met broodjes en dips:
Dan kwam er lasagna, maar daar hebben we vanavond geen foto van genomen. Geen zorgen, morgen eten we de rest. De foto volgt dus hopelijk!
En toen kwamen de soesjes...
Soesjes maken is verrassend gemakkelijk. En plezant ook, want het lijkt wat op knutselen, zo soesjes spuiten in mooie rondjes, vullen, en dippen in chocolade. Een goede tip voor de vulling is slagroom mengen met pudding, heerlijk luchtig.
Het deeg is wel wat vreemd om te maken, want je moet dat op het vuur maken. Een warm deeg. Zo met water, boter, bloem en eieren. Een snuifje suiker ook, maar niet veel.
Voor het recept mogen jullie me altijd mailen. Ik ben momenteel iets te lui om het hier te zetten :).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten