zaterdag 10 september 2011

Dag 6 - Pasta pesto met tomaatjes en kip


Vandaag weer bezoek, leuk! We hebben een gemakkelijk, snel, smaakvol gerechtje gemaakt.

Pesto maken is supersimpel. De klassieker is baslicum, look, parmezan en pijnboompitten. Maar je kan er alle kanten mee op. Een tip is niet enkel basilicum te gebruiken, maar bv. ook peterselie of rucola . Of zongedroogde tomaten erbij, ook super! Een beetje citroensap maakt het dan weer lekker fris.

Pasta koken, pesto maken, kerstomaatjes kort aanbakken, stukjes kip ook, en alles mengen!

Het is trouwens lekker kip 'aant spit' te gebruiken, die al gebakken is. Vlees in stukjes scheuren, kort in olie bakken, en dan bij de pasta, heerlijk!

En voor het dessert had ons bezoek gedacht: Hagen Dazs, daar kan niets tegen op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten