zondag 11 maart 2012

Dag 170: Het weekend

Het weekend was redelijk spectaculair. Zaterdag kreeg ik aziatisch gekruide kip uit de oven, met gewokte groenten, en een crème brulée erna. En zondagmiddag vis-teppanyaki, een waar festijn van gebakken vis met allerlei heerlijke salades!

En....

Ik heb daar geen foto's van getrokken...

Sorry! Zo gaat dat soms, als je in de feeststemming bent.

Maar ik heb een foto genomen van wat wij vanavond aten. Een restje kip met geuze, met krieltjes uit de oven. Die krieltjes heb ik even gekookt, en dan heeft Bert die schoon in partjes gesneden. Even in de oven met peterselie, tijm, look en wat olie.

Met wat rucola bij met wat kruidenolie, zout, peper en citroen. Soms verrassend lekker, om zo gewoon een simpel slaatje te eten.

En geef toe, voor een restje ziet dat er toch goed uit he:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten