Ik weet het, het is schandalig. Eén avond worden er meer, en ineens is die blog even vergeten. Maar ik heb hier en daar wel foto's genomen, en neem mij voor er terug in te vliegen!
Hier een kleine samenvatting:
Vanavond aten we een restje kip cacciatore, het recept vind je hier ergens op de blog, dat is een stoofpotje met kip en tomaat. Daarbij de heerlijke rozemarijnpatatjes van bij ons thuis, maar een beetje gepimpt, want er zat ook paprika en rode ui bij. Het geheim van die zalige patatjes is het volgende. Kook de aardappelen niet op voorhand, maar snijd heel kleine blokjes, die je rauw de pan in doet. Langzaam bakken, minstens 20 minuten, in olijfolie. 5 minuten op voorhand deed ik er de paprika en ui bij, wat tijm en heel wat rozemarijn, peper en grof zout. Heerlijk!
En nog wat andere gerechtjes, van de vorige dagen:
Worst met patatjes en witte kool:
Zelf gepocheerde zalm (een paar minuten pocheren in bouillon, en dan verse kruiden, citroen en wat olie erover), met yogurtdip en salade:
Steak met ajuinsaus (receptje vind je hier ergens op de blog terug), patatjes en salade:
Geen opmerkingen:
Een reactie posten