Wat eten we vandaag? Op deze site vind je het antwoord op die vraag... 365 dagen, van huisgemaakte paella tot lasagna 'uit een bakske': enjoy!
dinsdag 29 mei 2012
Dag 226: Zomerse lichte pasta
Vandaag een pasta met een lekkere lichte groentensaus.
Ik bakte paprika, aubergine, ajuin, courgette en tomaat in de pan, met wat tijm en rozemarijn. Op het einde voegde ik apart gebakken gehaktballetjes toe. Echt 'luie gehaktballetjes': gewoon een worst uitduwen, en voilà de snelste gehaktballetjes.
Voor de 'saus' gewoon wat bouillon toevoegen, waarin je de pasta ook gekookt hebt (dus wel smaakvolle bouillon gebruiken) en peterselie, basilicum en grof zout toevoegen.
Ik deed daar ten slotte nog wat fetablokjes over, eens iets anders dan de eeuwige geraspte kaas.
Smakelijk!
Labels:
pasta
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten