zondag 10 juni 2012

Dag 234-235: en toen maakte ik een brood.

Ik maakte iets nieuws, en at ergens nieuws, en het was allemaal heel goed!

1. We gingen naar de Nepalees (Nepali House in Aarschot) en dat was daar heel lekker:




 
2. Ik maakte een brood.

En niet zomaar één. Een brood met prosciutto, mozarella, zongedroogde tomaat en olijf. Het recept lees je hier.


Let vooral op de kaaskorst. Mjam.

Hier zie je wat er in ging:


En net voor het de oven in ging:



Super lekker! Te serveren met pesto, rucola en tomaatjes. Volgende keer ga ik zelfs wat pesto in het brood zelf draaien, nog beter denk ik!

Een goed voorgerechtje vond ik zelf. Zeker omdat het de eerste keer was, dat ik een broodbak-actie ondernam. Dat smaakt naar meer!

Daarna volgde nog een BBQ, maar ik heb daar geen foto's van, en ik ga u niet vervelen met een ellelange opsomming van wat we gegeten hebben :). Tenzij u dat graag heeft, natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten