zondag 4 september 2011

Een kleine introductie

Een jaar lang, foto's van wat wij die dag op ons bord krijgen, dat is de bedoeling!

Het nut daarvan? Nogal beperkt eigenlijk. Want ik denk niet dat het zal lukken er altijd recepten bij te zetten (ook niet altijd nodig trouwens, het is geen kunst om lasagna uit een bakske in de oven te schuiven).

Maar het is plezant, voor mij, en misschien ook voor u.

Tof voor mij, om eens een overzichtje te zien van wat wij eten. Nuttig om eens te kunnen terugbladeren, als we weer niet weten wat klaar te maken (jaja, dezelfde gerechtjes zullen hier wel een aantal keer passeren).

Tof voor u, misschien om wat inspiratie op te doen.  

Misschien ook fijn om te tonen hoe gemakkelijk het is om (bijna) elke dag iets lekkers te eten. Koken, dat is plezant. En buiten gezond, en lekker, en al die andere geweldige neveneffecten, vormt koken ook een schoon excuus om slecht te zijn in de rest van het huishouden.

Liefde gaat door de maag, hopelijk ook door de uwe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten