Volk over de vloer, en vanavond nog eens Aziatisch geïnspireerd.
We begonnen met loempia's en sushi.
Daarna gemarineerde kippenspiesjes met groenten en pad thai. Die kip had ik een halve dag in de volgende marinade gelaten: sojasaus, oestersaus, suiker, chili, gember, look, citroengras, olie.
Dan op spiesjes en in de grilpan. Resulaat: lekker malse kip, met een krokant korstje!
Daarbij een wok van sojascheuten, snijbonen (groot gesneden is dat fantastisch in de wok), paprika en wortel, met wat sojasaus en oestersaus in.
En pad thai, een lekker noedelgerechtje, dat we ook vorige zondag aten, dus voor het recept kan je daar gaan kijken.
En ten slotte had ik een tweede poging gedaan voor het appel-crumble met ingebakken-crème dessert, dat vrijdag een beetje slecht afliep :). Deel twee van het dessert-debacle was in elk geval een succes!
Voor de foto kan je gaan kijken bij het eten van vrijdag, het zag er hetzelfde uit, hoewel de smaak totaal anders was :).
Geen opmerkingen:
Een reactie posten