dinsdag 24 april 2012

Dag 212: Pasta met gerookte zalm, prei en broccoli


Een herhaling op een bekend thema. Zalm en broccoli, dat is lekker. Zalm en prei, ook lekker.

Zalm en prei en broccoli? Ook lekker. Tenminste als je daar witte wijn en room hebt bijgedaan :).

Het recept vind je ongetwijfeld ergens hier op de blog terug. Klik in de zijbalk maar eens op 'zalm'.

Wij eten dat hier redelijk vaak, maar het gaat niet vervelen. Er hangt namelijk wat nostalgie aan. Pasta met zalm en broccoli was het eerste gerechtje dat Bert voor mij maakte. Om mij te imponeren met zijn kookkunsten natuurlijk.

En eerlijk gezegd... ik was toen best onder de indruk. Tot dan dacht ik dat zijn kookkunsten niet verder gingen dan het opwarmen van ravioli uit blik totdat daar een stevige korst op kwam :) .

Dus dit is een tip. Wil je je date gelukkig maken? Maak dit gerechtje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten