donderdag 26 april 2012

Dag 215: Gebakken provencaals gehaktbroodje met Amerikaanse rijst



We gaan hier de internationale tour op! Provencaals & Amerikaans in één klap.

Het provencaals gehaktbroodje vind je hier al een paar keer. Een lekker vleesbrood van gevogeltegehakt, met provencaalse groenten, verse kruiden en parmezaanse kaas doorheen.

En wat we vandaag aten, was dan ook een restje uit de diepvries (jaja, weer die diepvries :) ). Maar dat kan de pret niet drukken, integendeel! Dat geeft namelijk een schoon excuus om die sneetjes gehaktbrood in de pan te bakken.

En daarbij kwam 'Amerikaanse rijst'. Dat is een familiegerechtje. Het is rijst met paprika, ajuin, erwtjes, mais en ketchup bij (Amerikaans he!).  En voor de gezonde toets, maakte ik dat deze keer met wilde rijst.

En het is hier nog niet gedaan. Speciaal voor vandaag, krijgen jullie nog een extraatje.

De 'belangrijkste' maaltijd van de dag, omdat ik daar de laatste tijd zo verslingerd aan ben, aan dit heerlijk ontbijtje:



Cornflakes (hier special K, maar ga gerust voor iets lekkerder) met frambozen en amandelschilfers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten